Kahdeksan viikon Mindfulness-videovalmennuskurssi

Oletko halunnut osallistua mindfulness-kurssille, mutta ne eivät ole sopineet aikatauluusi? Nyt voit suorittaa kurssin omassa rauhassa, missä ja milloin haluat!

By Mindfulness Coach Aleksi Litovaara Price: € 59.00 Language: Finnish

Agenda

Lähde mukaan vahvistamaan läsnäoloasi ja hyvinvointiasi! Aiempaa kokemusta mindfulnessista ei vaadita. Kokeile kurssia ilmaiseksi!

VIDEOKURSSIN HYÖDYT

Mindfulness -tietoisuustaitojen avulla pääset oman potentiaalisi, vahvuuksiesi ja voimavarojesi äärelle. Nämä taidot lisäävät tunneälyä, luovuutta, keskittymiskykyä, stressinhallintaa, rentoutta ja taitoa voittaa masennus. Tieteellisesti on tutkittu, että mindfulness-taidot voivat lieventää kipua, parantaa unta ja vahvistaa terveyttä monin eri tavoin. Samalla menneisyydestä ja tulevaisuudesta huolehtiminen vähenevät ja energiaa vapautuu keskittymiseen ja arjesta iloitsemiseen.

TYÖSSÄ tietoisuustaidot auttavat sinua keskittymään juuri nyt tekeillä olevaan asiaan. Tuloksesi ja tehokkuutesi voivat parantua, kun mielesi ei seikkaile menneisyydessä, tulevaisuudessa tai useiden eri tehtävien välillä. Mindfulness mahdollistaa uusia ajatusmalleja ja suhtautumistapoja sekä auttaa ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoissa. VAPAA-AIKANA lataudut ja rentoudut, kun osaat olla oikeasti läsnä ystävien ja harrastusten parissa ja täten myös nautit niistä enemmän. Menneiden asioiden turha märehtiminen vähenee. URHEILLESSA tilanteen nollaamiskyky epäonnistumisen jälkeen paranee, aistit kehosi viestit paremmin ja huippusuoritus tulee yhä todennäköisemmäksi, kun tietoisuutesi sekä itsetuntemuksesi kasvaa. Flow-tilaan pääseminen helpottuu.

KENELLE VIDEOKURSSI ON TARKOITETTU?

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aivojen suorituskyvyn ja immuunipuolustusjärjestelmän vahvistamisesta sekä oman hyvinvoinnin monipuolisesta lisäämisestä.

MITÄ OPIT?

Keinoja, miten elää hyvää elämää tässä ja nyt, omana parhaana itsenäsi vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

MITEN?

Teemme videon avulla lyhyitä mindfulness-harjoituksia, jotka voit ottaa saman tien käyttöön arjessasi rauhoittuaksesi ja keskittyäksesi paremmin esim. työpaikalla, kassajonossa tai kotona omassa rauhassa. Alkuun pääset rekisteröitymällä ilmaiseen kokeiluversioon, jossa voit tutustua kurssin ensimmäiseen harjoitukseen.

VIDEOKURSSIN TEEMAT

1. Johdanto mindfulnessiin ja sen tutkimustietoon
2. Hengittäminen, harjoittelumuotojen perustelut
3. Haasteelliset tunteet ja stressinhallinta
4. Myönteiset tunteet ja niiden lisääminen
5. Ravitsemus ja arki
6. Hyväksyvä ja salliva asenne
7. Myötätunto itseä ja muita kohtaan
8. Tutkimustietoa aivoista

KURSSIN TÄRKEIMMÄT HYÖDYT PALAUTEKYSELYN MUKAAN

  • Asiakastyön keventyminen ja tulosten parantuminen
  • Huolien ja pelkotilojen lieventyminen
  • Hyvinvoinnin ja levollisuuden lisääntyminen 
  • Keskittymiskyvyn lisääntyminen, unenlaadun paraneminen, voimaantumisen ja jaksamisen tunne
  • Kivun hallinta ja kipujen lieventyminen
  • Helpotus stressaaviin tilanteisiin töissä ja kotona

Vaikuttavuuskyselyn keskiarvo kurssista on ollut 9 (asteikolla 0–10).

Mindfulness videovalmennuskurssista sanottua

“Kaiken kaikkiaan oikein hyvä kokonaisuus!”

“Kiitokset kurssista… itse asiassa aloitin sen parin viikon jälkeen uudestaan vko:sta 1… “

“Mindfulness-harjoitukset ovat vaikuttaneet positiivisesti päivän kulkuun. Muun muassa vuorovaikutustilanteet ja syöminen ovat parantuneet ilahduttavasti :)”

“Olen vaikuttunut videovalmennuskurssistasi!”

“Sain apua nukahtamiseen – tätä hainkin kurssista.”

“Yllättävän hyvin avasi tietoisuutta itsestä, toiminnastani eri tilanteissa sekä ympärillä vaikuttavista asioista. Suosittelen muillekin äijille!”

“Kiitos mahtavasta verkkokurssista. Se tuli tarpeeseen! Neljän pienen lapsen äidille omat, lähes päivittäiset, harjoitukset oli ihana ja tärkeä juttu, vaikka aikaa niiden tekemiseen välillä meinasikin olla vaikea löytää. Eniten ihastuin bodyscaniin, joogaan ja muihin hengitysharjoituksiin. Konkreettisena hyötynä huomasin sen, että intohimoinen suklaan, jäätelön ja karkkien syönti jäi kurssin neljänä viimeisenä viikkona kokonaan pois. Kenties mindfullnesin ansiosta. Koin myös, että pysähdyin yhä useammin miettimään läheisteni kanssa käymiä vuorovaikutustilanteita. Välillä pinna oli kireällä, välillä huomasin, että pystyin joustamaan ja osoittamaan myötätuntoa yllättävissäkin tilanteissa.”

“Minua puhutteli erityisen paljon se, että olit kuvannut videot luonnossa. Aivan mahtavaa! :)”

“Myös mukana olevat diat ovat hyviä ja avaavat erinomaisesti kulloinkin käsiteltävää teemaa.”

Course details

Price

Kurssin hintaan sisältyy kahdeksan valmennusvideon lisäksi viikottainen tietopaketti pdf-muodossa ja harjoitusohjeet, 2-4 viikoittaista harjoitusäänitettä sekä 70-minuuttinen joogaharjoitusvideo. Voit tutustua kurssin ensimmäiseen harjoitukseen ilmaisessa kokeiluversiossa.

Schedule

Kurssi kestää kahdeksan viikkoa.

Amount of Work

Kahdeksan viikkoa kestävään videokurssiin kuuluu kahdeksan valmennusvideota, jotka ovat kestoltaan noin 30-60 minuuttia. Videoilla valmennan sinut mindfulnessin maailmaan tietopaketin ja harjoitusten avulla.

Lisäksi saat viikottaisen tietopaketin pdf-muodossa ja harjoitusohjeet, 2-4 viikoittaista harjoitusäänitettä sekä 70-minuuttinen joogaharjoitusvideo. Yhteensä siis 27 harjoitusta!

Trainers

Aleksi Litovaara

Aleksi Litovaara

Professional ICF Certified Coach, ACC 
Mindfulness Coach 
Solution Focused Coach 
Solution Focused Supervisor, STOry 
Licenced Trainer of NLP 
Licenced Sports Performance Coach 
Firstbeat Expert 
Asahi Health® Instructor

Hymyn voimaan uskova Aleksi haluaa vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja innostuksen kautta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänkaaren huomiointi korostuvat työurien pidetessä. Aleksi haluaakin tarjota ihmisille eväitä uusiutumiskykyyn ja palautumiseen ja olla mukana kehittämässä työkulttuuria motivoivaan, tasapainoiseen ja vahvuuksien kautta toimivaan suuntaan.

Lisätietoa mindfulnessista voit lukea sivuiltani:www.aleksilitovaara.com tai suoraan mindfulness-osiosta: www.aleksilitovaara.com/mindfulness